Canal ARC TV

Logo Canal ARC TV - Tast de lletresSalutació de benvinguda

Benvinguts a Tast de lletres, el programa cultural online del Canal ARC Televisió.

Tast de lletres és un projecte que s’ha anat gestant a poc a poc, a foc lent, i desitgem que us sigui atractiu i interessant.

No dubteu a fer-nos saber la vostra opinió sobre el programa i a enviar-nos els vostres suggeriments.


Qui som

Tast de lletres és un projecte de l’Associació de Relataires en Català.

Des de l’ARC hem volgut fer una passa més dins l’oferta de les nostres activitats i, sobretot, volem continuar fidels a un dels punts dels nostres estatuts en tant que associació: la defensa i la difusió del català i la promoció de la lectura i escriptura en català, en tots els seus àmbits literaris.


Continguts

Tast de lletres comptarà amb un estudi fix de gravació i una unitat mòbil.

Amb aquestes eines us oferirem comentaris de llibres, recomanacions, informacions d’activitats culturals en català, entrevistes a escriptors i escriptores, però també a llibreters, editors, bibliotecaris, traductors... totes aquelles persones que es mouen en aquest entramat del món de les lletres i que fan possible que la literatura, que la cultura, es mantingui en un lloc preeminent dins la societat.


Periodicitat i durada

Les mateixes característiques del projecte i el seu origen associatiu basat en el voluntariat estableixen una periodicitat indeterminada. Però aquesta aparent indefinició no trenca amb la intencionalitat de mantenir una freqüència sovintejada.

La durada del programa oscil·larà entre els 5 i els 10 minuts.


Connexió

Podeu accedir als vídeos de Tast de lletres des de la web de l’Associació de Relataires en Català, des de la web de la revista digital Lo Càntich, des del Canal ARC TV de Youtube i des del mateix blog Tast de lletres.


Contacte

Correu electrònic:
canalarctv@gmail.com

Correu postal:
Apartat de Correus 22240 - 08080 - Barcelona
(No s'admet correu certificat)


Presentació del Canal ARC TV
"Tast de lletres"